2803 poze   131524 vizite
Albume
A - CARTI - iepuri si alteleA - ContactD - BERBEC URIAS ALBASTRU   Belier bleu 2015   Campioana Nationala 2016   Campion Național 2019   Femela Isabelle din martie 2016   Lot viitor de reproducatori 2018   Varietatea IsabelleE - URIASUL GRI GERMAN   Achizitie din Expo Leipzig 2012   Campioana Dunarii 2010 U GRI   Campion 2010 Urias Negru   Campion National 2013 U gri   Campioni Colectie 2011 U gri   Colectie Urias Gri German 2012 - CAMPIONATUL EUROPEAN Leipzig      i - Cu prietenii prin Leipzig      i - Galeata cu pliante Leipzig      i - Impresii Expo Leipzig 2012      i - Leipzig 2012 Gaini      i - Leipzig 2012 iepuri      i - Leipzig 2012 porumbei   Exemplare tinere Urias gri 2013   Mascul U gri - Leipzig 2012   Next generation Urias gri 2014   O linie de masculi U GRI   Rilke - fiu de campion national   Tineret Urias gri - 2014   Urias german gri 2015   Urias german gri 2016      Mascul 4 luni U gri   URIASUL de FLANDRAF - MARDER origine si genetica   Campioana Nationala - 2011   Campioana Nationala - 2013   Campion National Marele Marder 2016   Colectii MARDER concurs      i - MARDER de CONCURS         i - Marder samur         i - Marder alte coloratii         i - Marder argintiu         i - Mascul Marder   Pui Marder 2016   Standard rasa Marder   Standard rasa Marele Marder   Tineret Marder 2015J - URIASUL ALB   Campioana 2011 Urias ALB   Colectie Urias Alb 2011   Femele Urias alb - arhiva   Mascul Urias alb - Arhiva   Urias alb 2016K - NEOZEELANDEZ ALB -arhiva- Colectie Campioana 2011   i - Mascul Neo alb 96 pct   i - NEO - generatia 2013   i - Neozeelandez alb 2015   i -tineret neozeelandez 2015L - PESTRIT ENGLEZ arhiva   I - Pestrit englez alb-negru   I - Pestrit englez albastru   I - Pestrit englez trei culoriM - Expozitii   Băicoi Naționala 2017   București Expo Națională 2019   Caransebes Nationala dec 2016   Cluj Nationala Uniunii ian 2013   Cupa Dunarii Galati nov 2010   Expo Bucuresti dec 2013   Expo Constanța 2020   Expo Fauna Bucuresti 2013   Galati Nationala Uniunii 2011   Gherla - - 2-5 feb 2017   Iasi 28 feb - 2 mar 2014   Kassel 2015 Kaninchenshau   Ludus 14-16 februarie 2014   Ludus 15-17 feb 2013   Moeciu de Jos - Curs arbitri 2016   Ovidiu Constanta 27 ian 2017   Sannicolau Mare nov 2012   Sannicolau Mare nov 2013   Suceava Nationala nov 2014   Targu Secuiesc 10-12 ian 2014w PESCUIT SPORTIV

membru din 18 February 2010

Cupa Dunarii Galati nov 2010

*
*
Zeci de găinușe, cocoșei pintenați, papagali ori gâște de Toulouse au fost vedete de expoziție. Cea mai mare expoziție "de păsări și animale mici" organizată vreodată la noi. Vizitatorii au fost in special părinți cu copii.
*
Vezi comentariul de la PRO TV:
*
stirileprotv.ro/exclusiv/timp_liber/expozitie-de-pasari-la-galati-spectacol-de-sunet-si-culoare.html
*
*
Cotofana de Cracovia
Cotofana de Cracovia
Randunica de Saxonia
Randunica de Saxonia
Porumbel graur
Porumbel graur
Bronzati
Bronzati
061120102106
061120102106
Voltati
Voltati
Voltati
Voltati
Voltati
Voltati
Roller de Birmingham
Roller de Birmingham
Voltat
Voltat
Gulerati
Gulerati
Gulerat Campion
Gulerat Campion

Comentarii album • 122
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
razvanel1 29 May 2012  
Sa-ti traiasca!!
Raportează
ionutk 7 November 2011  
Salutare!Va rog frumos,in cazul in care stiti ce acte sunt necesare pt infiintarea unei asociatii de iepuri,raspundeti aici: ionutx_new@yahoo.com
Va rog mult,multumesc!
Raportează
ClubIepuriGalati 16 July 2012  
ÎNFIINȚAREA UNUI ONG - PAȘII ce trebuie urmați :

Infiintarea unei organizatii neguvernamentale implica multa birocratie, dar daca stii exact ce ai de facut si unde trebuie sa mergi, lucrurile nu vor mai fi atat de complicate.

Pentru inceput, vom detalia putin scopul si natura ONG-urilor. Organizatiile neguvernamentale (ONG-urile) sunt structuri juridice de natura privata, independente de institutiile statului, avand capacitatea de a lua decizii in nume propriu si de a raspunde legal pentru consecintele aplicarii acestor decizii. Organizatiile neguvernamentale se pot constitui pentru un scop de interes public sau colectiv, precum si in interesul personal, nepatrimonial, al membrilor. Caracteristica de baza a acestui tip de entitate este data de interzicerea distribuirii excedentului financiar catre membri, motiv pentru care ONG-urile se mai numesc si organizatii non-profit, nepatrimoniale sau fara scop lucrativ.

Pentru infiintarea unui ONG sunt necesare cel putin 3 persoane fizice sau/si juridice. In România, cadrul legal care da dreptul persoanelor de a se asocia este reprezentat de Constitutie, care, la Art. 37, prevede ca “cetatenii se pot asocia liber in partide politice, in sindicate si in alte forme de asociere”.

Infiintarea unei organizatii neguvernamentale presupune parcurgerea urmatorilor pasi:
1. Disponibilitatea denumirii
2. Sediul
3. Intocmirea actelor (Act Constitutiv si Statut)
4. Constituirea patrimoniului initial
5. Cazierul fiscal al fondatorilor
6. Dobandirea personalitatii juridice
7. Inscrierea in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor
8. Certificatul de inregistrare fiscala
9. Deschiderea contului bancar
10. Stampila si imprimatele cu regim special
11. Modificarea Statutului si a Actului Constitutiv


Pasul 1 : Disponibilitatea denumirii
-----------------------------------------------

Primul pas in infiintarea unei organizatii non-profit este obtinerea dovezii ca denumirea aleasa de voi este conforma cu legea si ca nu a fost deja folosita sau rezervata de altcineva.

Dovada disponibilitatii denumirii se obtine de la Ministerul Justistiei, in baza unei cereri.

Trebuie sa platiti o taxa de 5 lei la unitatea Trezoreriei Statului de care apartineti.

Puteti redacta singuri cererea, in forma de mai jos (Ministrului Justitiei nr. 954/2000) sau puteti completa formularul similar, disponibil la registratura Ministerului Justitiei.

Depuneti cererea si dovada achitarii taxei (chitanta in original) la registratura Ministerului Justitiei, aflata in strada Apolodor nr. 17, sector 5. Dovada disponibilitatii denumirii se elibereaza de catre Serviciul de Relatii cu Publicul si Evidenta ONG al Ministerului, aflat la aceeasi adresa, serviciu pe care il puteti contacta.

Daca nu sunteti din Bucuresti, mergeti la Trezoreria orasului de unde apartineti, platiti 5 lei in contul Ministerului Justitiei si chitanta in original impreuna cu cererea, le puneti intr-un plic timbrat adresat Ministerului Justitiei (pe adresa de mai sus).

Termenul de trimitere a raspunsului este de 5 zile lucratoare de la data depunerii cererii, in cazul in care ridicati cererea personal, sau 10 zile lucratoare, daca optati pentru raspunsul prin posta.

Valabilitatea dovezii este de 3 luni de la data emiterii. Dovada se poate prelungi, in caz de necesitate; in aceasta caz, trebuie sa faceti cererea de prelungire cel tarziu in ziua expirarii dovezii initiale.

Observatie:Conform Legii nr. 246/2005 pentru aprobarea OG nr. 26/2000 cu privire la Asociatii si Fundatii, este interzisa utilizarea in denumirea asociatiei a denumirilor specifice autoritatilor si institutiilor publice.

Model cerere
Pentru acordarea disponibilitatii denumirii
1. Solicitantul:
- Numele/Denumirea .....................................................
- Domiciliul/Sediul ....................................................
2. Categoria de persoana juridica fara scop patrimonial (asociatie, fundatie,
federatie) pentru care se solicita verificarea ...............
3. Denumirea a carei verificare se solicita ............................
4. Temeiul juridic al cererii: Ordonanta Guvernului nr. 26/2000
5. Tariful achitat ........... lei, conform [nr. chitanta] .............
6. Data
7. Semnatura solicitantului

Pasul 2. Sediul

Dupa ce am stabilit cu ce se ocupa ONG-urile si am ales o denumire pentru asociatia noastra, pasul urmator este alegerea sediului. Legea prevede necesitatea existentei unui sediu (social) pentru infiintarea unei asociatii.

Stim cu totii cat este de greu sa obtii un sediu cu o chirie rezonabila pentru o persoana juridica, mai ales in Bucuresti; daca nu aveti alta solutie, puteti stabili drept sediu locuinta unuia dintre membrii fondatori (cu conditia sa fie in proprietatea acestuia). Ulterior, in functie de obiectul de activitate, veti putea cauta un alt sediu, in care sa va puteti desfasura activitatea (punct de lucru). Este de la sine inteles ca daca doriti, spre exemplu, infiintarea unui club pentru promovarea sportului, va ajunge o simpla locuinta ca sediu, insa va trebui sa gasiti o locatie unde sa desfasurati activitatea propriu-zisa.

Proprietarul imobilului stabilit ca sediu autentifica la notar o declaratie prin care pune la dispozitie spatiul respectiv ca sediu pentru asociatie.

Model Declaratie
DECLARATIE
Subsemnatul .........................................…………………………….., domiciliat in
……………………………………………., nascut la data de ……………………….,
posesor al cartii de identitate seria ………………… eliberata de …………………..
la data de ………………………, declar pe propria raspundere ca sunt de acord ca in apartamentul proprietate personala pe care il detin la adresa..........................................
…………………………………………………………………….., sa functioneze sediul asociatiei non-profit ……………......................………...
[localitate, data]………………
Semnatura
Costuri: in functie de notar, cateva zeci de lei. Termen: pe loc.
Sau puteti folosi pentru justificarea sediului un Contract de imprumut de folosinta, numit Contract de Comodat, pe care il gasiti aici. Acesta NU este necesar sa fie autentificat (este un act sub semnatura privata) daca imobilul este proprietatea unuia dintre fondatori. Valabilitatea lui nu poate fi mai mare de 12 luni dupa care se reinoieste daca este cazul.

OBSERVATII :
Daca aveti la dispozitie un spatiu inchiriat, veti avea nevoie de contractul de inchiriere, in copie autentificata, si bineinteles de acordul proprietarului. In cazul imobilelor aflate sub ipoteca, se cere acceptul oficial al bancii creditoare.

Daca sediul este stabilit intr-un imobil ce cuprinde mai multe proprietati cu destinatie rezidentiala (bloc, vila), se mai cer urmatoarele:
- Acordul vecinilor cu pereti comuni cu apartamentul-sediu (un simplu tabel cu semnaturi cum ca sunt de acord cu functionarea sediului Asociatiei in apartamentul respectiv).
- Acordul Asociatiei de Proprietari. Acordul se da pe un formular tip, care este pus la dispozitie de Uniunea Nationala a Asociatiilor de Proprietari. Adresati-va administratorului imobilului.

Unele instante nu cer dovada acordului vecinilor sau/si asociatiei de proprietari pe motiv ca acele dispozitii sunt prevazute expres numai in cazul legislatiei privind agentii economici, nu si in cea privind ONG-urile, sau/si pe motiv ca prevederile Legii Locuintei nu sunt aplicabile, daca asociatia declara ca nu va desfasura nici un fel de activitate la sediu si ca sediul declarat ramane in continuare locuinta si deci nu se produce 'schimbarea destinatiei' care ar necesita, conform Legii Locuintei, acordul Asociatiei de Proprietari.

PASUL 3: Intocmirea actelor
---------------------------------------

Dupa ce ati citit introducerea, ati trecut de primul si al doilea pas, iata ce trebuie sa faceti in continuare.

Actele in baza carora veti cere acordarea personalitatii juridice organizatiei voastre se numesc Statut si respectiv Act constitutiv.

Ambele se incheie in forma autentificata de notar sau atestata de un avocat, in mai multe exemplare (preferabil, cate 5-6 din fiecare).

Trimiteti notarului/avocatului propunerea voastra pentru aceste acte, pentru a le citi si eventual a face observatii pe marginea lor, cu cateva zile inainte de data la care v-ati propus autentificarea.

Costuri: Intre 100 si 200 lei, in functie de notar/avocat si de numarul exemplarelor autentificate.

Durata: In functie de cat de repede puteti alcatui actele, in general cam 2 zile.

Sfat: Daca, oricand pe parcursul procedurii de dobandire a personalitatii juridice sau ulterior, mai aveti nevoie de exemplare autentificate, mergeti cu o fotocopie a actului la acelasi notar la care ati facut autentificarea initiala si puteti rezolva pe loc autentificarea.

1. Actul constitutiv
Actul constitutiv consfinteste hotararea fondatorilor de infiintare a Asociatiei si desemneaza organele de conducere. Actul trebuie sa cuprinda, sub sanctiunea nulitatii absolute, datele si mentiunile prevazute la art. 6, lin. 2, din Legea 246/2005.

2. Statutul
Statutul defineste scopul si obiectivele Asociatiei, patrimoniul, sediul, drepturile membrilor etc. si trebuie sa cuprinda, sub sanctiunea nulitatii absolute, datele si mentiunile prevazute la art. 6, lin. 3, din Legea 246/2005.

Sfaturi: Pentru a evita problemele mai tarziu, specificati clar in Actul Constitutiv si in Statut ca un membru fondator trebuie sa prezideze orice sedinta a Asociatiei, pentru a evita incercarea de preluare.
De asemenea, daca presedintele asociatiei este cetatean strain sau din diverse motive nu poate prezida sau semna acte, specificati ca cei doi vicepresedinti ii pot lua locul, sa ia hotarari si sa aiba drept de semnatura si decizie in lipsa acestuia, altfel veti fi nevoiti sa autentificati la notar un Act aditional de transmitere a prerogativelor.
asociatie, fundatie, ong, infiintare, acte, statut


Pasii 4 si 5: Constituirea patrimoniului initial si cazierul fiscal al fondatorilor
-------------------------------------------------------------------------------------

Ati intocmit documentele, va trebui acum sa constituiti patrimoniul initial minim necesar infiintarii ONG-ului. Aceasta se face prin deschiderea unui depozit bancar si are, pentru o asociatie non-profit, un cuantum egal cu un salariu minim brut pe economie.

Patrimoniul se constituie prin depunerea banilor la o unitate bancara sub forma de 'patrimoniu initial'. Activul patrimonial initial al fundatiei trebuie sa include bunuri in natura sau in numerar a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut pe economie, la data constituirii fundatiei.

In cazul fundatiilor al caror scop exclusiv “este efectuarea operatiunilor de colectare de fonduri care sa fie puse la dispozitia altor asociatii si fundatii, in vederea realizarii de programe de catre acestea din urma”, activul patrimonial poate avea o valoare totala de cel putin 20 de ori salariul minim brut pe economie.

Acesta poate fi constituit si in natura. In acest caz aveti nevoie de Statut si Act Constitutiv in original si de actul de detinere a bunului respectiv (facturi, contract de vanzare/cumparare, etc.). Bunul sau bunurile ce vor servi ca patrimoniu initial trebuie sa apartina cel putin unuia dintre membrii fondatori. Trebuie sa completati un formular, sa aveti la voi cartile de identitate, copii dupa statut si actul constitutiv, un proces verbal prin care asociatia/fundatia decide deschiderea contului si persoanele imputernicite sa efectueze operatiuni pe cont. Trebuie sa mai achitati o taxa de deschidere de cont in valoare de 15 lei si sa aveti asupra voastra si actele originale ca sa nu faceti doua drumuri.

Veti primi un extras de cont doveditor care trebuie depus la dosar.

Sfat: Nu toate bancile accepta depunere de patrimoniu initial pentru ONG-uri. Interesati-va mai intai printr-un telefon.
Banii raman blocati pana la obtinerea hotararii judecatoresti de infiintare, cand veti putea transfera banii intr-un cont bancar propriu-zis pe numele organizatiei.

Daca doriti, puteti constitui patrimoniul initial din sume mai mari fata de minimul prevazut de lege. Oricum, cuantumul trebuie sa fie mentionat in Statut. Daca este in natura trebuie specificat de asemenea ce reprezinta.

De multe ori, bancile nici nu stiu ce documente sa ceara cand e vorba de ONG-uri asa ca fiti pregatiti sa ii lamuriti sau sa mergeti la alta banca.

PASUL 5 : Cazierul fiscal al fondatorilor
---------------------------------------------------------------------

Fondatorii (asociatii) trebuie sa obtina si cazierul fiscal personal.
Obligativitatea prezentarii acestuia este mentionata de OG nr. 75/2001 privind organizarea si functionarea cazierului fiscal, cu modificarile ulterioare, care, la art. 8. aliniatul 1, prevede ca:
'Prezentarea certificatului de cazier fiscal este obligatorie în urmatoarele situatii:[...]
- la solicitarea inscrierii in Registrul asociatiilor si fundatiilor, a asociatiilor si fundatiilor, de catre asociatii sau membrii fondatori ai acestora; [...]'.
Cazierul fiscal este eliberat de Ministerul Finantelor prin Administratia Finantelor Publice de care apartine domiciliul solicitantului.
Cererea de obtinere a cazierului fiscal (o completati la fata locului) va fi insotita de urmatoarele documente:
- copie act de identitate
-taxa de eliberare a cazierului fiscal
Costuri: 20 lei.
Termen: Pe loc.
Valabilitate: Cazierul Fiscal are valabilitate doar 30 zile de la data eliberarii!


PASUL 6: Dobandirea personalitatii juridice
-----------------------------------------------------

Dupa ce ati constituit patrimoniul initial si ati obtinut cazierul fiscal, este timpul sa puneti intr-un dosar cu sina urmatoarele acte, in aceasta ordine (rigoarea face buna impresie oriunde!):
- cererea de inscriere in vederea dobandirii personalitatii juridice, conform Anexei 8 la Ordinul Ministerului Justitiei nr. 945/2000 ;
- dovada disponibilitatii denumirii;
- actul constitutiv si statutul autentificate in original + cate 3 copii de fiecare;
- cazierul fiscal al asociatilor;
- dovada sediului social;
- dovada patrimoniului initial;
- un timbru judiciar in valoare de 1 leu;
- chitanta doveditoare ca ati achitat taxa de timbru judiciar.

Dosarul se depune la Judecatoria pe raza careia se afla sediul si care urmeaza sa va acorde personalitatea juridica.

Inainte ca dosarul sa fie depus la registratura va sfatuim sa il rugati pe judecatorul de serviciu sa va verifice actele.

Odata cu depunerea dosarului veti primi un numar de inregistrare si tot acum ar trebui sa vi se comunice termenul; daca nu, il puteti afla de la portal.just.ro, sectiunea “Portalul instantelor de judecata” de pe siteul Ministerului de resort.

Judecarea dosarului se poate face si in absenta insa este importanta prezenta presedintelui in cazul in care judecatorul are nelamuri sau dosarul trebuie completat cu alte acte.

Daca nu angajati un avocat care sa va reprezinte, si nu ati mai fost intr-o sala de tribunal, aflati ca trebuie sa fiti prezenti in holul Judecatoriei in dimineata zilei anuntate, la 8.30, cu un act de identitate. Verificati la avizier numarul completului de judecata care analizeaza dosarul si numarul de ordine al acestuia din urma. Mergeti in sala si fiti atent la grefier, care striga dosarele in ordinea numerelor de pe lista de zi. In momentul in care va auziti strigati, spuneti 'prezent' si iesiti din banca. Veti fi intrebati ce anume solicitati si veti spune: 'solicitam admiterea actiunii si acordarea personalitatii juridice a Asociatiei X conform cu cererea depusa la dosar”. La inceputul sedintei de judecata, presedintele completului va intreba care sunt dosarele a caror judecare se amana. Daca, din diferite motive, vreti sa amanati analizarea dosarului, veti spune numarul de ordine din acea zi (cel scris la avizier). Trebuie insa ca cererea sa fie motivata.

Daca dosarul este complet, hotararea va fi 'in pronuntare' (adica instanta se va pronunta ulterior; in mod normal, solutionarea va fi favorabila).

Dupa judecarea dosarului veti primi prin posta o copie a incheierii judecatoresti de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor. Daca sunteti nerabdatori, puteti sa aflati decizia si de la portal.just.ro, insa oricum trebuie sa asteptati comunicarea oficiala pentru a merge mai departe.

Observatie: Hotararea este supusa recursului in termen de 5 zile de la pronuntare.


Dupa ce ati dobandit personalitatea juridica, iata ce mai trebuie sa faceti.

Pasul 7.
----------------------------

Eliberarea copiei de pe sentinta civila si inscrierea in registrul Asociatiilor si Fundatiilor
La maxim 2 saptamani (acesta este termenul de transcriere in registrul Judecatoriei) dupa pronuntare, depuneti o cerere pentru eliberarea Sentintei civile (incheierea judecatoreasca pronuntata in sedinta publica de judecator) si a Certificatului de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, aflat la grefa Judecatoriei. Cereti 4-5 copii autentificate de fiecare.
Tineti legatura cu grefierul de la Judecatorie, va poate ajuta in demersuri.
Inscrierea in registru se face din oficiu de catre Instanta.
Cost: 2 RON/exemplar.
Se plateste la CEC sau la Judecatorie.

Pasul 8.
----------------------------
Certificatul de inregistrare fiscala
Pentru a putea desfasura orice fel de operatiuni financiare aveti nevoie de un certificat de Inregistrare Fiscala (Cod Fiscal).
La Administratia Finantelor Publice unde aveti sediul depuneti un dosar cu urmatoarele acte: Statut, Act constitutiv, incheierea judecatoreasca, Certificatul de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor (copii), timbrul fiscal 3 RON, 2 formulare “cod 010” (pe care vi le da inspectorul fiscal) completate.
Eliberarea Codului Fiscal (act autentic) dureaza 10 zile.
ONG-urile nu primesc numar de inregistrare.

Pasul 9.
---------------------
Deschiderea contului bancar
Deschideti un cont la orice banca.
Vi se va cere: Statutul si Actul Constitutiv, incheierea judecatoreasca, Certificatul de Inregistrare Fiscala (in original sau copie legalizata) care se inapoiaza si o fotocopie (care se retine).
Trebuie ca impreuna cu asociatii (desemnati sa exercite operatiuni bancare) sa semnati si sa stampilati documentele.
Cost: 20 RON, pe loc.
Dupa ce contul e deschis, transferati patrimoniul initial prin ordin de plata si il puteti utiliza pentru nevoile curente.
Toate cheltuielile facute: taxe,stampile, autentificari, etc sa le treceti pe numele asociatiei ca sa poata fi incluse la cheltuieli.
Dupa finalizarea procedurilor intrati pe siteul: www.just.ro si cautati numarul de inregistrare al asociatiei in Registrul national al ONG, numar util pentru referinte viitoare.
Este nevoie de cenzor doar daca asociatia are peste 15 asociati.
Pentru autentificarea actelor, membrii fondatori pot sa imputerniceasca o singura persoana prin act notarial sa se ocupe de obtinerea personalitatii juridice.

Pasul 10.
---------------
Stampila si imprimate cu regim special
Certificarea actelor emise de organizatie se face prin semnatura persoanelor autorizate si parafarea cu o stampila.
La comandarea stampilei trebuie sa prezentati o copie de pe Codul Fiscal si dupa C.I.
Faceti minim 3 stampile (1 pentru firma, una de buzunar si una pentru contabil).
Mai aveti nevoie de un chitantier si un facturier pentru activitati comerciale.
Imprimatele sunt persoanlizate si e trecut in ele si contul bancar, deci lasati-le la urma.
Costuri: 150 RON, in 24 de ore.


Modificare Statut si Act Constitutiv
-----------------------------------------------------------

Puteti aduce modificari acestor acte ori de cate ori doriti, fie ca intentionati sa schimbati denumirea, sediul, scopul si obiectivele etc. Aceasta procedura nu este necesara atunci cand pleaca membri din organizatie sau cand primiti membri in organizatie.

Fie ca rescrieti aceste acte sau aduceti un act aditional, trebuie sa le prezentati mai intai unui notar sau avocat pentru a le verifica. Apoi trebuie sa convocati AGA (in cazul unei asociatii) sau Consiliul Director (in cazul unei fundatii), conform regulamentului intern al organizatiei, pentru a lua la cunostiinta modificarile ce vor fi aduse. Procesul verbal se va intocmi in 5 exemplare, semnate de toti participantii. De asemenea, in procesul verbal, trebuie mentionata persoana din conducere care se va ocupa de legalizarea acestor modificari.

Autentificati la notar noile acte, dar si procesele verbale, dupa care platiti o taxa de timbru la trezorerie (in contul bugetului de stat) si depuneti chitanta la dosar (pastrati o copie pentru contabilitate) impreuna cu timbrele judiciare.

Dosarul depus trebuie sa contina:
- noul statut si/sau noul act constitutiv sau actul aditional autentificat si 4 exemplare;
- procesul verbal autentificat;
- chitanta doveditoare a platii taxei de timbru;
- timbrele judiciare (veti fi informat de la judecatorie de valoarea lor);
- copie dupa vechile acte;
- copie hotarare judecatoreasca;
- certificatul de inscriere in original;
- cerere tip completata pe loc.

Judecatorul de serviciu trebuie sa verifice dosarul dupa care il puteti depune la registratura Judecatoriei pentru a primi un numar de inregistrare.
Raportează
MarcelBalan 15 November 2011  
Ca să înființați o asociație a crescătorilor - trebuie să fiți câțiva crescători - scrie în legea asociațiilor și fundațiilor - să faceți actul constitutiv al asociației și statutul - acestea sunt actele - iar când se înregistrează la judecătorie să aveți cărțile de identitate și contul deschis în bancă cu capitalul social declarat .
Vă descurcați cu siguranță, succes !
Raportează
GeluTeodor 11 September 2011  
Ne-am chinuit oleacă ! Oleacă mai mult !
Să vedem anul ăsta ce brânză iese !
Raportează
MarcelBalan 11 September 2011  
Speram intr-o participare bun[ din toata tara !
Raportează
adibanici 12 September 2011  
In ce data va avea loc expozitia de anul acesta?
Raportează
MarcelBalan 12 September 2011  
EXPOZIȚIA NAȚIONALA GALAȚI a U.G.C.P.P.A.M. România -
22 -27 NOIEMBRIE 2011

PROGRAM



MARȚI ------ 22.11.2011 -- ORA 12 -22.00 -- PRIMIREA EXPONATELOR

MIERCURI -- 23.11.2011 -- ORA 10 -20.00 -- ARBITRAREA EXPONATELOR

JOI -- ----- /// - 24.11.2011 -- ORA 8 - 20.00 -- ARBITRAREA EXPONATELOR

VINERI -- - - - 25.11.2011 -- ORA 12.00 -- DESCHIDEREA OFICIALĂ A Expoziției Naționale
- - - - - - - - - - - - - - - - ORA 12 -18.00 VIZITAREA EXPOZIȚIEI

SÂMBATĂ -- 26.11.2011 -- ORA 8 -18.00 -- VIZITAREA EXPOZITIEI .....................
-- --- --- ------------------- ---------- -- ORA 13.00 SEDINȚA NATIONALĂ U.G.C.P.P.A.M –ROMANIA
---------........ - - - - - - - - ORA 19.00 CINA - Banchet

DUMINICA -- 27.11.2011 ORA 8 -12.00 VIZITARE EXPOZITIE
. . . . - - - ORA 12.30 - ELIBERAREA EXPONATELOR

TARIFE :

TAXA DE BOXĂ : ………….... 10 LEI
Preț CATALOG : …………...20 LEI (obligatoriu pentru fiecare participant)


Conform HOTARÂRII ADUNĂRII GENERALE A U.G.C.P.P.A.M – ROMÂNIA FIECARE MEMBRU ESTE OBLIGAT SĂ EXPUNĂ MINIM 2 ( două) EXEMPLARE.
Raportează
adibanici 12 September 2011  
Va multumesc pentru raspunsul promt, sa speram ca o sa pot ajunge sa vad aceasta expozitie! Mi-ar fi placut si sa pot expune dar distanta, din pacate , este prea mare intre Craiova si Galati....
O zi buna si mult succes in organizare!!
Raportează
MarcelBalan 4 May 2011  
Prognoza meteo pe 15 zile pentru Piatra Neamt

Marti, 3 Mai 2011
Warmer with intervals of clouds and sunshine
Temperatura minima: 8 °C
Temperatura maxima: 17 °C

Miercuri, 4 Mai 2011
Considerable cloudiness with a couple of showers
Temperatura minima: 4 °C
Temperatura maxima: 16 °C

Joi, 5 Mai 2011
Colder with rain and drizzle
Temperatura minima: 3 °C
Temperatura maxima: 8 °C

Vineri, 6 Mai 2011
Cold with rain
Temperatura minima: 6 °C
Temperatura maxima: 7 °C

Sambata, 7 Mai 2011
Cool with rain
Temperatura minima: 6 °C
Temperatura maxima: 11 °C

Duminica, 8 Mai 2011
Rain and drizzle
Temperatura minima: 6 °C
Temperatura maxima: 13 °C

Luni, 9 Mai 2011
Rain
Temperatura minima: 8 °C
Temperatura maxima: 13 °C

Marti, 10 Mai 2011
Warmer with rain
Temperatura minima: 7 °C
Temperatura maxima: 19 °C

Miercuri, 11 Mai 2011
Mostly sunny
Temperatura minima: 9 °C
Temperatura maxima: 19 °C

Joi, 12 Mai 2011
Rain
Temperatura minima: 8 °C
Temperatura maxima: 23 °C

Vineri, 13 Mai 2011
Brilliant sunshine
Temperatura minima: 11 °C
Temperatura maxima: 22 °C

Sambata, 14 Mai 2011
Increasing cloudiness
Temperatura minima: 11 °C
Temperatura maxima: 24 °C

Duminica, 15 Mai 2011
Mostly cloudy
Temperatura minima: 11 °C
Temperatura maxima: 23 °C

Luni, 16 Mai 2011
Rain
Temperatura minima: 12 °C
Temperatura maxima: 23 °C

Marti, 17 Mai 2011
Colder with occasional rain
Temperatura minima: 8 °C
Temperatura maxima: 17 °C
Raportează
MarcelBalan 4 May 2011  
Prognoza meteo pe 15 zile pentru Galati

Marti, 3 Mai 2011
Intervals of clouds and sunshine with a shower in
Temperatura minima: 12 °C
Temperatura maxima: 18 °C

Miercuri, 4 Mai 2011
Cloudy and cooler with a couple of showers
Temperatura minima: 10 °C
Temperatura maxima: 17 °C

Joi, 5 Mai 2011
Clouds and breaks of sun; breezy with a passing sh
Temperatura minima: 7 °C
Temperatura maxima: 18 °C

Vineri, 6 Mai 2011
Breezy and colder with rain and drizzle
Temperatura minima: 8 °C
Temperatura maxima: 10 °C

Sambata, 7 Mai 2011
Cool with rain
Temperatura minima: 4 °C
Temperatura maxima: 13 °C

Duminica, 8 Mai 2011
Cool with rain
Temperatura minima: 7 °C
Temperatura maxima: 14 °C

Luni, 9 Mai 2011
Rain
Temperatura minima: 14 °C
Temperatura maxima: 19 °C

Marti, 10 Mai 2011
Rain
Temperatura minima: 11 °C
Temperatura maxima: 18 °C

Miercuri, 11 Mai 2011
Partly sunny and warmer
Temperatura minima: 9 °C
Temperatura maxima: 22 °C

Joi, 12 Mai 2011
Periods of rain
Temperatura minima: 9 °C
Temperatura maxima: 24 °C

Vineri, 13 Mai 2011
Partly sunny
Temperatura minima: 13 °C
Temperatura maxima: 24 °C

Sambata, 14 Mai 2011
Clouds and sunshine
Temperatura minima: 14 °C
Temperatura maxima: 27 °C

Duminica, 15 Mai 2011
Variable cloudiness with a shower
Temperatura minima: 14 °C
Temperatura maxima: 26 °C

Luni, 16 Mai 2011
Periods of rain
Temperatura minima: 14 °C
Temperatura maxima: 26 °C

Marti, 17 Mai 2011
Colder with rain
Temperatura minima: 16 °C
Temperatura maxima: 22 °C
Raportează
viorelpop 5 March 2011  
Felicitari domnu Balanescu,bine organizat,toata stima si respectu,se vede ca ati fost in strainatate si nu ati mers degeaba,va doresc toate cele bune si un an plin de succese!
Raportează
balanescu 5 March 2011  
În străinătate am fost, dar nu știu de unde știți dvs. acest lucru, probabil, mă confundați cu altcineva.
Eu vă mulțumesc pentru felicitări, dar pe mine mă cheamă Balan .
Și dvs. un an bogat în împliniri !
Raportează
viorelpop 5 March 2011  
Dac ati auzit de domnul Craciunesc si va spune ceva,cred ca nu va confund cu nimeni domnu Balan!
Raportează
balanescu 6 March 2011  
Sigur că am auzit, chiar dialogăm pe sunphoto, dânsul e un mare iubitor de animale, și nu numai atât, și avem cunoștințe comune.
Tot așa dialoghez și cu dumneavoastră.
Am să vă spun pe unde am fost: Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria și Germania.
Prin alte părți nu am fost deocamdată.
De mine știți sau de altcineva ?
Raportează
viorelpop 6 March 2011  
Daca ati fost la Dormunt,atunci cu d-voastra m-am intalnit acolo,oricum de undeva ne stim,va apreciezi si va doresc numai bine !
Raportează
balanescu 6 March 2011  
În Germania am fost la Frakfurt ( pe Oder), Berlin, Dresda, Karls Mark Stadt, și altele, nu cred că ne-am întâlnit pe acolo.
Raportează
viorelpop 6 March 2011  
Domnul Dode Vasile VA SPUNE CEVA,A FOST CU MINE IN AUSTRIA LA WELS,PE LINGA FAPTUL CA SANT PASIONAT CRESCATOR DE PORUMBEI KING MA OCUP SA ORG. EXCURSII IN STRAINATATE LA EXPOZITII SI TARGURI,TOATE CELE BUNE!
Raportează
balanescu 6 March 2011  
Da,domnule Viorel, vă apreciez ca și crescător, sper să facem cunoștință cât de curând, dacă veniți la adunarea UGCPPAMR de la Galați , din această lună.
Pe D-L Dode, cred că îl cunosc foarte mulți oameni, sau mai bine zis crescători de iepuri, găini și porumbei, dânsul e o personalitate marcantă în rândul crescătorilor de animale, îl cunosc personal, am organizat, pot să spun, ad-hoc, exponatele (la iepuri mă refer) de la Cupa Dunării Galați, împreună cu dânsul și cu d-l Eftimie Ștefan, vicepreședintele Clubului de Iepuri Galați.
Să știți că am primit invitația dvs. de a merge la WELS, dar alte probleme cu o prioritate mai mare m-au făcut să nu îi dau curs.
Sper să colaborăm pe viitor, membrii Clubului de Iepuri de rasă Galați, cred că vor fi interesați să meargă la Expoziții în străinătate - deci așteptăm invitații din partea dumneavoastră, stimate domn, Viorel POP .
Pentru mine comunicarea e foarte importantă, așa că ținem legătura.
Raportează
viorelpop 6 March 2011  
Cu mare placere,numai sa ami urmariti pagina de pe net si veti fi la curent cu multe evenimente din lumea necuvantatoarelor!
Raportează
balanescu 6 March 2011  
Puteți lăsa mesaje și pe acestă pagină, astfel membrii clubului vor fi informați...:
.
- www.ClubIepuriGalați.sunphoto.ro
Raportează
balanescu 6 March 2011  
Sigur că voi urmări, dar va trebui să fie o comunicare reciprocă, fiindcă mai am și alte probleme.....în afară de cele ale clubului de iepuri:

- www.ClubIepuriGalați.sunphoto.ro
Raportează
alinafrumusika 13 February 2011  
sati traiasca bv...
Raportează
balanescu 14 February 2011  
Și dvs., mulțumesc!
Raportează
FazaniTudorBucuresti 10 February 2011  
Sa-ti traiasca!!
Raportează
balanescu 14 February 2011  
Mulțumesc la fel, și dumneavoastră!
Raportează
pDaan 22 January 2011  
F FRUMOSI !!!
SA-TI TRAIASCA !!!
MULT SUCCES IN 2011 !!!
INTRA SI LA MINE !!!
Raportează
balanescu 23 January 2011  
Mulțumesc la fel și dvs.!
Raportează
adyradesti 12 January 2011  
frumoase animale
Raportează
balanescu 14 January 2011  
Gheorghe Dinică - Vagabondul vieții mele la adresa:
www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk&feature=related
Raportează
nelutu 17 December 2010  
da sunt foarte frumosi iepurii expusi ,aveti iepuri de valoare .!! succes pe viitor !!!
Raportează
balanescu 17 December 2010  
Mulțumesc pentru apreciere, succes și dvs. !
Raportează
cornelius 15 December 2010  
am vazut foto. si sunt placut impresionat,nu credeam ca se mai organizeaza asa ceva la noi in tara.
multumesc ptr. amabiliate !
toate cele bune!
Raportează
balanescu 15 December 2010  
Se organizează și a fost ediția a doua la Galați în același an, păsările exotice au fost pentru prezentare, și au avut un pavilion destinat special, cel de la intrare...imaginea de ansamblu e penultima fotografie...cea cu afluența maximă.
Raportează
Botarlas 12 December 2010  
Multumim de poze, foarte reusita Expozitie dupa cum se vede.
Si as vrea sa va intreb daca poza 061120102013 de la pag 12 este Brahma Herminat Inchis PITIC?
Raportează
balanescu 13 December 2010  
Da, este Brahma Herminat închis, cocoș și găină, dar sunt normale, erau destul de mari. Nu știu dacă sunt și varianta pitică.
Raportează
Botarlas 13 December 2010  
Da sunt si pe varianta pitica, eu caut si nu gasesc la nimeni, mersi de raspuns
Raportează
balanescu 13 December 2010  
În expoziție am văzut Sussex pitic, fotografii foarte bune la păsările care au fost în expo puteți vedea și pe pagina d-lui Dode Vasile și d-lui Crăciun Petru.
Am mai văzut cochinchina pitic frezat pe negru , pe alb, pe albastru.
Raportează
Botarlas 13 December 2010  
Ok multumesc
Raportează
pasarideexpozitie 9 December 2010  
Va multumesc pentru aprecieri, stimate Domn, si-n mod sigur voi veni si la alte expozitii care le veti organiza, doar ca-mi doresc ca de aceasta data sa ajung ca si expozant.
Astfel de expozitii, de asa anvergura si calitate, nu au mai fost organizate in Romania si inca povestesc si indrum pasionatii de pasari si animale sa nu rateze expozitiile viitoare de la Galati.
Mult noroc, sanatate si putere de munca!
Raportează
ionica45 5 December 2010  
Multumesc pentru comnetariu domnule Balanescu si Expozitia a fost foarte frumoasa!!!
Raportează
balanescu 5 December 2010  
Mă bucur că apreciați!
Raportează
pali 4 December 2010  
Va multumesc inca o data ptr. raspuns....v-am intrebat despre cochin negru, ptr ca mi se pare fff.urias in comparatie cu doamna din fotografie.
Sper,cine stie sa-mi dea mai multe informattii deapre crescator....stima pali
Raportează
balanescu 5 December 2010  
Se știe că aceste păsări au un penaj înfoiat, dar chiar și așa vă spun că au fost exemplare deosebite în expoziție, la mai toate rasele, sunt aprecierile cunoscătorilor în domeniu.
Raportează
pali 4 December 2010  
buna ziua,poza din pagina 15 cu cochin negru al carui crescator este?.....va multumesc ptr. un raspuns favorabil...stima pali.
Raportează
balanescu 4 December 2010  
Nu am un catalog al expoziției, dacă voi intra în posesia unuia vă comunic cine a avut această rasă de găini în expoziție, acolo sunt trecuți toți participanții, de obicei pe fișa de arbitraj nu se scrie numele crescătorului pentru a nu fi influențați arbitrii...dacă cunoașteți.
Raportează
serju 2 December 2010  
Super expozitie....felicitari organizatorilor si tie pentru pozele facute
Raportează
balanescu 2 December 2010  
Mulțumesc, se observă că un asemenea eveniment are un impact major, am primit semnale de apreciere de la foarte mulți vizitatori, ce spun despre această expoziție că a fost cea mai frumoasă din țară organizată în 2010 !
Ce pot să spun e că merită văzut pe viu, iar ca timp măcar 3-4 ore pentru a putea vedea toată diversitatea exponatelor.
Așa că deși sunteți departe, poate veniți la următorul eveniment; au fost prezente și firme de profil din domeniu.
Raportează
andrascsongor 1 December 2010  
frumosi toti supces in continuare si acolo sunt exemplare minunate
Raportează
balanescu 1 December 2010  
Mulțumesc la fel !
Raportează
bundu 1 December 2010  
exemplare minunate
Raportează
balanescu 1 December 2010  
Vă așteptăm să expuneți la următoarea expoziție împreună cu prietenii de la Bistrița !
Raportează
porumbelulsamurai 28 November 2010  
va salut, ffrumos, cine se inplica cu adevarat se vede, tot respectul multe felicitari
Raportează
balanescu 28 November 2010  
Mulțumesc la fel!
Raportează
craciunescu 26 November 2010  
felicitari frumoasa expozitie -multe poze -se vede ca a fost bine organizat-cei de la santnicolau mare nu-s in stare sa puna cateva poze cu campionii lor -traian
Raportează
balanescu 26 November 2010  
Am vazut ceva poze de la acel eveniment pe pagina D-lui Țigu Cristian, probabil vor mai apare și altele, pe la alți participanți sau vizitatori...mai cautați...
Raportează
craciunescu 26 November 2010  
am pus eu cateva poze de la prieteni dar vroiam sa vad cel putin jumatate cat ati pus dumneavoastra pe pagina -nu stiu le e rusine sa puna poze cu pasarile s-au iepurii expusi -traian
Raportează
balanescu 26 November 2010  
mulțumesc am să mă uit și eu la ele, alte instantanee frumoase cu exponatele de la Galați puteți vedea pe pagina lui Crăciun Petru ( crăciunpetru.sunphoto ) și pe pagina d-lui Ionuț Cercel ( păsărideexpoziție.sunphoto ); bineînțeles mai sunt și alte pagini....au fost mulți care au pozat ...
Raportează
craciunescu 26 November 2010  
da va multumesc -am scris si eu la prieteni unde pot vedea expo galati-le-a placut si Vasile dode si sonda jancsi am vazut s-au simtit bine la banchet -mi-au scris ce am pierdut -dar poata cu alta ocazie o sa pot merge cu crescatorii austrieci prietenii mei -am facut poze la expo e-54 a lui Knol Franz din Eferding
Raportează
ferrrer 22 November 2010  
superbe exemplare
Raportează
balanescu 22 November 2010  
întradevăr superbe dar nu știu la care te referi......
Raportează
adys 21 November 2010  
stiti cine a expus sussex si de unde este/
Raportează
balanescu 21 November 2010  
Aceste informatii se pot obtine din catalogul expozitiei, insa eu nu l-am luat, a fost in graba, daca voi intra in posesia lui va spun.
Raportează
ignealaurentiu 20 November 2010  
frumoase pasari!!
Raportează
balanescu 20 November 2010  
Parte din exponate sunt autohtone,adică din România, dar altele au fost aduse din Germania......
Raportează
yonut 18 November 2010  
Felicitari organizatorilor,,foarte frumos ce vad aici...
Raportează
balanescu 18 November 2010  
Mulțumim pentru aprecieri, organizatorul a fost S.C.AGRODUNAREA S.A. împreună cu Asociația Columbofilă Galați.
Raportează
deco 17 November 2010  
frumoasa organizare
Raportează
balanescu 18 November 2010  
întradevăr...
Raportează
adibanici 14 November 2010  
Din ce se vede in poze, o expozitie cu adevarat impresionanta. Felicitari organizatorilor!
Pacat de distanta mare dintre noi, merita a fi vazuta.
Va astept pe 25 - 28 noiembrie la Expo Breaza.
Raportează
balanescu 14 November 2010  
Au fost participanți chiar și din județul Timiș, ca distanță.
Mi-ar place să vizitez această expoziție, voi vedea.
Raportează
bogdan77 13 November 2010  
MULTUMESC,AM FOST LA EXPO.
Raportează
balanescu 14 November 2010  
Mă bucur .
Raportează
laurentiugusavan 13 November 2010  
Frumoase exemplare !
Raportează
balanescu 13 November 2010  
Au participat exemplarele cele mai bune de la toate speciile și rasele!
Raportează
Cosminnn 13 November 2010  
foarte frumoase poze:)
Raportează
balanescu 13 November 2010  
NOKIA N 73
Raportează
bundu 13 November 2010  
cineva spunea ca a fost mai slaba decat anul trecut.Eu n-am fost nici atunci, dar ceea ce am vazut aici mi-a placut.Desigur ca "pe viu" ......suna altfel.Cu deosebita stima, bundu
Raportează
balanescu 13 November 2010  
Ediția precedentă a fost în februarie; depinde la ce se referea, poate la expunerea anumitor rase dar per ansamblu ultimul eveniment cred că l-a depășit pe primul, adică cel din februarie.
Sunt păreri subiective.
Cu respect, Balan.
Raportează
lorininja 13 November 2010  
multumesc frumos pentru coment si pentu aceste minunate poze intradevar o expozitie de nota 10 din tote privintele spre fericirea mea am putut sa o vad pe viu si chiar am achizitionat si o pereche de siberieni din expozitie numai bine va doresc din Barlad
Raportează
balanescu 13 November 2010  
Mă bucur că ai fost, poate data viitoare vii ca expozant, numai bine!
Raportează
jugaru 13 November 2010  
frumosssssssss
Raportează
balanescu 13 November 2010  
Pe viu e extraordinar...!
Raportează
craciunescu 12 November 2010  
sa stiti ca zilnic ma uit la aceasta expozitie ba pe pagina unui participant ba pe al dumneavostra -si ma minunez ce evolutie ati facut intrun an -felicitari -traian
Raportează
balanescu 12 November 2010  
Să știți că și prima expoziție din februarie, a fost o reușită, aici e un spațiu expozițional excelent, format din mai multe hale de expunere care fiecare are 400-800 mp , cu o curte interioară largă cu voliere de diametru 10 m si 2 spații de manej pentru cai, plus spațiu de protocol, parcare. Cred că nu greșesc dacă spun că toată suprafața e de aproximativ 5 ha, sau poate mai mult, asta așa din ochi.
O să mai pun ceva poze, încă nu am pus tot.
Raportează
craciunescu 12 November 2010  
ok mersii-traian
Raportează
ACPARA 11 November 2010  
va multumesc si astept sa le postati cu interes.
Raportează
balanescu 11 November 2010  
Am postat foto, dar au fost sute de păsări...în expo au fost și pe albastru .
Raportează
salmo 10 November 2010  
felicitari, din cate vad, a fost o reusita. mai multe foto daca se poate cu pasari de curte, m-ar interesa brahma albastru si potarnichiu pe albastru, dar si altele.
Raportează
balanescu 10 November 2010  
am făcut multe poze voi căuta să văd ce găsesc, sigur am văzut din aceste rase...
Raportează
ovidiumoroe 9 November 2010  
Din nefericire nu am reusit sa ajung, si sincer imi pare rau pentru a foarte reusita expozitia, sper sa ne cunoastem personal la Sannicolau Mare.
Ma bucur nespus ca dintre amfitrionii si garantii evenimentului s-au numarat si cunoscuti sau prieteni de ai mei, oameni deosebiti, crescatori experimentati, arbitri renumiti...
La cat mai multe astfel de evenimente si multe realizari personale in acest minunat hobby.

cu respect,
ovidiu
Raportează
balanescu 10 November 2010  
Vor mai fi și alte evenimente cel puțin la fel de frumoase sau chiar mai frumoase, asta e speranța noastră.
Amfitrion a fost unul singur SC. AGRO-DUNĂREA S.A., reprezentată de D-l Băilă Marian, care a pus la dispoziție toată infrastructura reprezentată de 5 hale(sectoare) de expunere, curtea interioară cu voliere, spațiu de protocol și cazare, logistica pentru transport exponate din țară, împreună cu Asociația Județeană Columbofilă Galați.
Să dăm Cezarului ce este al Cezarului.
Mulțumim pentru urări, și sperăm să ne vizitați și să participați la evenimentele ce se vor mai organiza.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.